dimarts, 16 d’octubre del 2018

UN RETORN "POST MORTEM"

  Fa un temps, parlant sobre gustos musicals amb un amic, aquest em manifestava que prefereix escoltar enregistraments de cantants i músics que "ja no hj són", tot referint.se a aquells que ja ens han deixat.

  I és que quan els creadors se'n van la seva obra és el que ens deixen com a llegat per que en gaudim.

  Però les noves tecnologies permeten que, per exemple, tot i que els ABBA ja no existeixin com a banda, un Museu, dedicat a ells a Estocolm, ens permeti cantar al costat dels hologrames d'Agnetha, Benny, Björn i Frida com si realment estiguéssin allà reunits.

  Segons informava l'agència EP el pàssat dia 15 d'Octubre, sembla que aquesta mateixa tecnologia, que ja ha estat emprada per donar vida  a artistes; com Roy Orbison, ara s'utilitzara per retornar als escenaris, ni més ni menys que Amy Winehouse (Londres, 14 setembre 1963-23 Juny 2011).

  Segons la crònica d'agència, sembla ser que tal iniciatia parteix del pare de l'artista; Mitch Winehouse. L'espectacl que s'estrenara aquest proper any 2019, donara la volta al Món, i no és altra cosa que una iniciativa per tal de recollir fons per la Fundació que dúu el nom de l'artista, que ens deixava prematurament als 27 anys. La iniciativa és per ajudar persones que hagin caigut en el consúm de substàncies estupefaents.

  Sembla que hi ha divisió d'opinions sobre el fet de retornar a l'escenari, en forma d'holograma, arrtistes ja deasaoareguts. Fins i tot, a la mateixa crònica es cita el fet que hi ha diversos artistes que npo ho veuen massa de bon ull.

  I és que, en ocasions, tota feina és poca pe rajudar aquestes persones que abusen de les substàncies estupefaents. I, si aquest espectacle, que durara entre 75 i 115 minuts, ha de contribuïr a ajudar aquestes persones. Benvingut sigui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada