dimecres, 15 de novembre del 2017

ELS E-SPORTS, UNA NOVA MODA

  Primer se'ls va anomenar; "videojocs". Uns eren per a les màquines, anomenades; videoconsoles, de les que en van començar a sortir grans quantitats; tan a nivell de sobretaula, com portàtils; aldunes d'elles, de gran popularitat.

  Més tard, i amb l'arribada dels ordinadors, més potents, els videojocs es varen incorporar progressivament a aquestes noves i poderoses eines que, a més de servir-nos per treballar, ens van començar a servir tambvé per a jugar, sobre tot en jocs que, entre d'altres, simulen partits de futbol, de bàsquet o curses de MotoGP o de Fòrmula 1.

  Però amb el temps, aquests jocs han anat demanant cada cop més potència als equips informàtics, amb lo qual els gegants del sector han hagut d'actualitzqar els sistemes operatius, de tal manera que, a cada nova versió, s'han començat a suprimir prestacions en benefici, precisament, dels "gamers", és a dir, els qui utilitzen la màquina exclusivament per a jugar.

  Amb aquesta premisa, un bon dia se'ns comunicava que la més popular versió d'un dels sistemes operatius; el Windows XP, deixava de rebre actualitzacions, i pàssava a la obsolecència, deixant pas a d'altres versions amb unes mancances, sobre tot a noivell de pode veure els textos dels menús i de certs aplicatius més ampliats , lo qual obliga a fer més esforços a qui tinguii problemes de visió.

  I ´ñes que,si hi ha qui tant s'omplena la boca d'una paraula qu e és; "integració",  i que sona molt bé, sembla que, a l'hora de la veritat, sembla que aquesta s'ignora en benefici d'un quants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada