dimecres, 15 de març del 2017

UNA FÒBIA INFUNDADA

  Una opàgina web que, si la memòria no em falla, està dintre de la Viquipèdia,  parla de les diferents fòbies. Si hi anem, descobrirem per la nostra sorpresa que n'hi ha de totes classes, condicions i mides; des de la clàssica fòbia a l'aigua que pateixen els gats fins alguneas de tan sorprenents que, la veritat sigui dita, n ni tan sols sabiem de la seva existència.

 A finals de Febrer o principis de Març, una associació que es fa anoimenar; "Hazte oir", va posar en marxa un autobús que, precisament en fomenta una; la transfòbia; és a dir, l'aversió cap a les persones transexualsn un fet que existeix i que, com a tal, hauriem d'acceptar-lo sense cap mena de restriccions. I molt menys  de caire religiós.

  Sembla que l'autobús i també l'autocaravana que han posat en circulació volen serr una mena de reclam per tal de "fer sentir"· la seva opinió malgrat que el divendres, 10 de Març, ja no va ser així, si no que agú que anava dalt del vehicle va baixar d'ell i es va enfrontar amb el Degà de Dret de la madrilenya; UNiversidad Complutense.

  Sembla que hi ha qui vol anar enrere, conm els crancs i, amb accions com aquesta, només creen crispació i malestar.

  I sembla que hi ha qui no té altra cosa a fer més que anar imposant les seves idees encara que aquestes siguin errònies en lloc de contribuïr a solucionar problemes més urgents; com la pobresa, que va en augment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada