dijous, 23 de març del 2017

SABER IDIOMES...COSA DE SECRET+ARIES?

  Durant el  mes de Març passat, el President del Govern espanyol; Maeriano Rajoy, va negar-se a respondre a una pregunta que un periodista de la BBC li feia, en anglès, òbviament, sonre el tan de moda; BREXIT. I, segomns sembla es va negar a respondre per que no parla, precisament, la llengua de Shakespeare.

  El dilluns, dia 13 de Març passat, Rajoy trobava, després que el vídeo es tornés viral, al menys un defensor a capa i espasa de la seva negativa en el columnista; Salvador Sostres.

  Aquest afirmava ern un article, publicat per un mitjà en paper, que "Saber idiomes és cosa de secretàries", com vollent dfir-nos que qui mana no té cap, ni una obligació de saber altres llengües. D'aquesta manera justificava que el periodista de la Ràdio-Televisió pública de Regne Unit tenia la obligació de conèixer la llengua de Cervantes.

  Segons sembla, hi ha en aquest pais qui pensa que el saber idiomes no és imprescindiblñe, quan el fet és que, qui més en sap, més possibilitats té d'anar pel Món. I, curiosament, l'anglès i el castellà són les dues llenghües que ens permeten anar a més paisos.

  I és que, a més llengües sabudes, més nivell cultural es demostra. Per si no ho sabia, senyor Sostres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada