dimecres, 29 de març del 2017

DECLARACIONS DESAFORTUNADES

 Fa dos anys que un tràgic accident aeri costava la vida a més de cent passatgers que volaven des de Barcwelona a un aeroport d'Alemanya. Volaven en un avió de la companyia de baix cost; "GermanWings", filial de la totpoderosa companyia alemanya; "Lufthansa".

  La setmana del 20 al 26 de Març varren celebrar-se diversos actes en memòria i homenatge a les víctimes de la tragèdia, provocada per la negligència d'un copilot.

  A principis del mateix mes de Març llegia unes desafortunades declaracions al compte d'una xarxa social, penjades per l'actor; Willy Toledo, en les que aquest mostrava la seva aversió i menyspreu pels catalans; tan els que vivim a CAtalunya, com els que varen morir en l'accident.

  El divendres, dia 24 de Març, el pare del copilot participava en una roda de premsa a la capital alemanya, en el decuers de la qual va renegar de com s'està duent a terme la inveswtigació . I, a més, assegurava que el seu fill no patia cap mena de malaltia, tot contradient els informes mèdicas.

  Sembla unba coïncideència una mica macabra el fet que, tan la piulada de l'actor podemita, com les declaracionasa del pare de qui va ser el copilot del vol arribin ara, quan es compleixen dos anys d'uns fets que varen trencar moltes famílies.

  I és que,  catalans o de la procedència que tinguéssin,  els qui varen trobar la moert en aquell desgraciat accident només eren una cosa; persones innocentrs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada