dijous, 9 de març del 2017

TORNAR A ARMAR-SE FINS LES DENTS

Fa un mes i pocs dies que els Estats Units estrenàven President, un Donald Trummp que, com hem pogut comprovar, està tremendament obssessionat en governar per "decretasso", tot saltant-se a la torera els protocols.

  i és que, tal i com feia durant la campanya, contimnua, no ja fent proposts, si no executant accions tremendament incendiàries; com ara el mur que vol aixecar per separar el seu pais de la veina Mèxiv construcció que, per a més despropòsits, vol que la pagui el seu pais veí.

  Però aquest mandatari que, per tal de portar la contrària ha començat a vetar mitjans de comunicació a les rodes de premsa i, fins i tot, no va assistir al sopar que, amb motiu de la seva entrada a la Casa Blanca, s'ofereix als mebres de la Premsa acreditata, ara també pretén portar la contrària als demés, tot augmentant les despeses en defensa. I és que, segons ell mateix declarava fa pocs dies, la seva pretensió és "guanyar totes les guerres on els Estats Units participin".

  I, com no podia ser d'altra manera, els diners sortiran, segons sembla, d'importants retallades en partides més necessaàries, com partides socials o les dedicades al medi ambient, doncs Trump es va declarar escèptic respecte al canvi climàtic.

  Si heu vist; "Joc de Guerra", al final de la cinta el superordinador; "WOPR", un giny que, fins i tot, parla, deixa anar una afirmació que, segurament, el senyor Trump no coneix. I és que la única forma de guanyar una guerra no és altra que no provocar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada