dijous, 6 d’abril del 2017

JA HAN TRENCAT EL FIL

El dia 29 de Març passat, Regne Unit enviava a les Institucions Europees el document oficial, on sol·licitava, de manera formal i oficial, el seu "divorci" de la Unió Europea, tot fent cas a la voluntat popular, expressada ja fa temps en un Referèndum.

  La recepció de l'esmentat document va posar força tristos els representants de les Institucions Europees en veure que un soci deixa aquesta unió després de 44 anys afiliat a la mateixa.

  El tan famós; "Brexit", ha provocat força comentaris; com per exemple un en el que es deia que, arran de la sortida de Regne Unit de la Unió, quan els ciutadans d'aquell pais vinguin ade vacances als paisos europeus ja no podran, com fins ara, portar-se el gos.

  Deixant de banda l'humoe, marxa de la Unió un pais que, entre altres coses, és una potència mundial pel que fa la música pop. No oblidem que bandes de la talla dels Beatles, o artistes tan representatius; com ara Engelbert Humperdinck, Tom Jones, Sir Elton John o el mateix Sting, han revolucionat i revolucionen encara el panorama musical internacional.

  Possiblement aquest "terreny desconegut" en el que s'ha ficat Regne unit al demanar sortir de la UE, també signifiqui quelcom a nivell musical, tal i com sembla que representara a molts altres nivells de la vida quotidiana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada