dimecres, 30 de març del 2016

MÉS DIVERSITAT

  Durant la passada Setmana Santa es va aprovar en Comissió que l'Ajuntament de la capital catalana duscutís durant el ple del proper mes d'Abeil sobere la declaració de la Ciutat Comtal xcom amiga de vegetarians i vegans una cosa que, segons sembla, no ha agradat a determinats grups polítics.

  A totes les ciutats, sense excwepció, segurament que no hi ha bno només Associacions de vegetarians i vegans, si no també ocmerços on pode comprar tot el que ells necessiten per seguir la seva forma de vida que, a més, qualifiquen com a respectuosa amb el Medi Ambient, i amb el tracte amb els abnimals.

  Segons els dos grups contraris aquesta declaració podria "coartar els hàbits alimentaris", un fet que, si més no, és impensabnle sobre tot si tenim en compte que actualment, amb la divertrsitat de població, vinguda d'altres paisos, tenim també una diversitat d'hàbits alimentaris, acompanyada de la llibertat que hi ha d'anar a comprar a qualsevol botiga i seguir qualsevol d'aquests hàbitrs alimentaris.

  Val a dir que, des de ja fa uns quants anys, Barcelona acull una festa del col·lectiu LGBTI. Aqusta es celebra amb tota normaluitat, i els qui h venen elogien, precisament, la llibertat que tenen a la capital catalana per poder-se moure i, fins i tot, barrejar-se de manera nornmal amb la resta de turistes malgrat que, això sí, es fan alguns actes exclusivament per a ells.

 Però com hem pogut comprovar, això bno ha "coartat" en absolut la llibertat de ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada