dimecres, 2 de març del 2016

...I QUÈ FARIEM SENSE ELLS?

 La darrera setmana de Febrer passat va estar marcada per una nova edició del Congrés Mundial de Telefonia Mòbil que, una vegada més, va omplir Barcelona de visitants, per conèixer les novetats que es presentavcen, no només en el món de la telefionia mòbil en si, si no també a nivell de xarxes sopcials, Internet de les coses i el 5G, nova tecnologia per la que, segons Mark Zuckerberg, s'està corrent una esbojerrada cursa, quanb encara hui ha molts indrets on ni tan sols arriba Internet.

  Però és que, des que va soertir al mercat, el mòbil s'ha anat fent cada vegada més popular, i ja sembla que no podem fer res sense ell.

  I més encara quan el mòbil s'ha concvertit en una espècie de "navalla suïssa" que ens fa de petit ordinador, ens permet enviar i rebre missatges de text, connectar-nos a Ibnternet i, fins i tot, disposa d'una càmera de fotos que actualment no té res a envejkar dels més avançats models de les grans marquweas.

  Amb el mòbil podem saber quan arriba el nostre autobús, la temperatura que hi ha a lña nostra ciutat i, fins i tot, s és que conduïm, alguns dispositius ens ofereixen la possibilitat de veure, sobre el mapa de carreteres, quines tenen problemes.

Algú em deia, no fa gaires anys, que ja hi ha qui no sap fer res sense l'ordinador. Però el cert és que ja comença a havder-hi qui no sap fer res sense un mòbil al costat.

    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada