dimecres, 6 d’abril del 2016

...I AL SETÈ DIA, A DORMIR

  GironaIn és elnom d'un aplicatiu per a telèfon mòbil, descarregable tan des del Google Play com, se suposa, des de l'Appstore d'Apple.

  En ella es poden consultar multitud d'aspectes de la ciutat de Girona; per exemple podem saber quins són els millors restaurants, ón anar de compres, els monuments i recorreguts, per tal de visitar el Barri Antic de la ciutat, i d'akltres aspectes; com informació dels diferents Festivals i Fires que la ciutat organitza.

  Un dels apartats de l'aplicatiu és una magnífica pàgina web sobre els horaris dels autobusos. Però és una pàgina amb evidents mancances, doncs d'algunes de les libnies, ni tan sols n'apareix informació horària una informació que,. de dilluns a dissabte, sí que apareix en d'altres linies.

  Però quan arriba el diiumenge, aquesta informació desapareix materialment de l'aplicatiu, de tal manera que, si agafem una de les linies de les que a diari es serveix informació, i volem saber a quina hora surt l'autobús de la parada mñes propera a casa nostra, aquesta consulta es torna inútil, doncs obtenim la lacònica resposta; "Dades no disponibles".

  Tal fenòmen no passa a d'altres capitals de província o Comunitat Autònoma de la resta d'Espanya, on també es disposa de linies urbanes d'autobús, quins horaris també es poden consultar mitjançant aplicatiu telefònic que, contràriament al que passa aqui, en aquelles ciutats s'informa el diumenge de la mateixa manera que es fa cada dia, això si, tenint en compte la freqüènia de pas, que també és de cada mitja hora els dissabtes i una hora els diumenges i festius.

  Se suposa que no és tan complicat fer que l'aplicatiu de GironaIn informi, no només dels horaris  diaris de totes les linies, si no també dels de diumenges i festius, òbviament, de les linies que funcionin aquests dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada