dimecres, 5 d’agost del 2015

BEGUDA-ALIMENT O BEGUDA-FAKE?

  Darrerament han fet la seva aparició diverses begudes que, sota diferens marques molt suggerents, recolzads per agressives campanyes publicitàries, han promès "alt valor energitzant". El cert, però, és que no són gaire recomanables aquests brevatges, doncs sembla que contenen substàncies no gaire saludables, segons estudis que han aparegut. Tot i així, als supermercats podem veure piles de llaunes d'aquests líquids.

  Sota el títol de "Soylent Green" hi ha una pel·lícula de ciència-ficció (O, tal volta caldria anomenar-la de "desastre-ficció"?), en la que s'explica la història d'una societat en la que els únics "aliments legals", per així anomenar-los, eren els de la marca "Soylent"; una espècie de petits panets i una mena de pastilles de color verd oliva, quedant els aliments naturals totalment fora de la dieta d'aquella societat.

  Doncs sembla que la marca ha fet el salt del cel·luloide a la realitat ja que, segons un portal de notícies tecnològiques, aquesta marca, qe a Europa sembla que es diu; "Joylent", estranya coïncidència, ha elaborat una beguda "alimentària" que sembla que ja es ven en alguns centres comercials.

  Per les fotografies i vídeo que acompanyen la notícia, es desprèn que la beguda sembla, més aviat, llet, donat el seu color blanc. A més, segons fonts de l'empresa elaboradora i distribuïdora, consultades pel portal de notícies, aquest brevatge es pot considerar gairebé "màgic", doncs conté, sempre segons la pàgina web de l'empresa elaboradora, tots els nutrients que el cos necessita.

  Estan sortint al mercat multitud de productes "màgics" per alimentar-se. Però allà on hi hagi verdures, fruites, peix i demés aliments naturals, que es retirin totes les ^pocions màgiques" del mercat, no sigui que es tracti d'autèntics "fakes".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada