dilluns, 17 d’agost del 2015

APROVANT LA TORTURA

  El dia 16 d'Agost, es feien públiques les declaracions a la Premsa, realitzades per un empresari taurí, que té la concessió de diverses de les places de braus de tot el territori espanyol. En elles, l'empresari afirmava, per una banda, que als antitaurins els causa "al·lèrgia" tot allò que soni a Espanya, cosa que no és certa. Però, d'altrta banda, el magnat va caure en l'error de que el que és dolent per els menors és el col·lectiu LGBTI.

  En èpoques passades, l'assistència a les curses de braus estava completament prohoibida als menors d'edat, cosa que avui no és així, però hauria de ser-ho. I, per tant, la llavors única TVE, que de tant en tant en transmetia alguna, les hi posava un "rombe" lo qual  significava que no ho podien veure menors de 14 anys (Dos rombes significava que no podien veure el programa els menors de 18, si la memòria no em falla).

  Possiblement aquest empresari taurí, entestat en que els menors puguin veure tanta barbàrie, no sap, o no vol saber, que hi ha col·lectius que no maltracten animals i, per tant, no són perjudicials.

  Dissortadament, a Catalunya hi ha encara els "corebous". O, com veiem també el diumenge, 16 d'Agost, una estranya "empaitada d'ànecs", que es fa a Roses, tot i que es vol convocar un rferèndum, donat que hi ha gent que s'hi oposa. El fet que a algú no agradi això, no vol dir que aquesta persona renegui de Catalunya, de la mateixa manera que, i segurament que l'empresari no ho sap, o no vol sabert-ho, que hi ha gent que estàn en contra dels toros (No és cultura, ni festa ni res que s'hi assembli), però que se senten profundament espanyols, doncs Espanya no són només els toros.

  I parlant del col·lectiu LGBTI. Quina culpa hi té el pobre i ja desaparegut cofundador d'Apple; Steve Jobs, per que el senyor Putin hagi fet desmuntar el monument que hi havia a Sant Peterdburg, de que l grerent actual de la companyia de la poma sigui gai.

  O, anant més lluny. Què faria aquest empresari si, casualment, un fill li sortís homosexual?. Espero que no faria ni com els de l'autoproclamat "estat islàmic", llençant-lo al buit, ni tampoc com el protagonista d'una de les escenes de la peñl·lícula; "40 años sin sexo", que s'engega un tret.

  Recordem que estem en el segle XXI, i en democràcia, on no val considerar cultura la tortura, però si acceptar les persones tal com són, sobre tot per que elles són respsctuoses amb tothom i amb tot.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada