dimarts, 30 de juny del 2015

QUAN ES CONFONEN ELS TERMES

  La darrera setmana de Juny passat, mentre a tot el Món s celebrava la setmana de l'Orgull de la comunitat LGBTI que, als Estats Units, va agafar un caràcter més marcat, degut a la sentència sense precedents en aquelles contrtades, dictada pel Tribunal Suprem del pais, que legalitzava el matrimoni homosexual a tot el territori nord-americà, podiem llegir en una plataforma de notícies en linia el fet que un capellà de comunitat andalusa afirmava ser capaç de "curar" la homosexualitat.

  Segons publicava el portal informatiu, a la web de la parròquia on està destinat el mossèn que diu haver trobat la "cura" hi ha un text, on s'explica què fa el tal "sanador" per tal de "curar" de la orientació homosexual. El cert és que, després de consultar la pàgin a la que la mateixa notícia redirigia, el text s'havia esfumat per complet.

  Titllada de "satànica" o de "malaltia" pels més radicals fanatismes religiosos, aquesta respectable orientació no és més que això, una orientació i prou. I, contràriament al que alguns creguin, no hi ha "remei miraculós" per "curar" aquesta orientació que, ens agradi o no, hem de conviure democràticament amb ella, doncs és tan respectable com totes.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada