dimecres, 17 de juny del 2015

HUMOR SENSE TACTE

  Fer riure és quelcom molt difícil en l'actualitat. I més encara si volem fer humor del bo i sense ofendre ningú.

  No ho creuen així els presentadores de; "La cámaa de los Balones", un programa de sàtira esportiva que s'emet des de l'emisssora que una coneguda xarxa radiofònica privada espanyola té a Sevilla.

  I és que el 4 de Juny passat, els presentadors de l'esmentat programa no van tenir altre acudit que satiritzar el col·lectiu LGBT a costa del Campionat Mundial de Futbol Femení que s'estava celebrant al Canadà.

  En aquest sentit, tot i qure van començat dient que si la FIFA fa "proves de sexe" a les jugadores, van continuar pel mateix camí, ridiculitzant i burlant-se'n en un to que va transformar aquella tertúlia en un atac frontal, no ja contra les jugadores, si no contra el col·lectiu LGBT, quina coordinadora ja ha presentat denúncia contra ells davant els estament judicials pertinents.

  De si la FIFA fa aquests proves, ni tan sols se sap. I, si així és, serà una cosa interna de l'organisme regulador mundoial del peu-pilota, que tampoic és del nostre interès. Però quan hi ha un micròfon obert, cal anar amb compte amb el que s'hi aboca, no sigui que ens hi enganxem els dits.

  D'alta banda, i esmentant estrictament el Cmpionat Mundial de Futbol Femení, que ganyi la millor Señlecció Nacoionl.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada