dimecres, 29 d’abril del 2015

ENTRE POC I MASSA

  Fa pocs dies, un servei de notícies publicava el fet que, a Pep Guardiola, la UEFA l'ha sancionat per solidaritzar-se amb un periodista que, durant el Mundial de Futbol que el passat 2014 va tenir lloc al Brasil, va ser atropellat per un cotxe, segons sembla, robat.

    El "mister" del Bayern de Munic només lluïa una samarreta negra on es podia llegir un missatge en solidaritat amb aquest periodista i res més, ni símcols de cap mena, ni publicitat de cap marca.

  Tot i que a la noticia no es parla de quin sera el càstig que l'ens regulador del peu-pilota europeu acabara imposant a Guardiola, sembla ser que, dintre de pocs dies, hi haura una reunió on es decidira què passara amb un pobre entrenador que només demanava justícia per una altra persona; un periodista.

  Però en contraposició amb aquests fets, també fa pocs dies assistiem a l'espectacle vergonyós del propietari del Panathinaikós qui, després de l'encontre de bàsquet de l'Eurolliga que aquest equip grec va jugar, no se li va acudir més idea que anar al vestidor de l'àrbitre, insultant molt greument el col·leguiat i tota la seva família als que va amenaçar de mort. La notícia repeoduïa l'acta arbitral de l'encontre, on el jutge denuncia els fets davant la Federació Europea.

  Si el que cal és impartir justícia, seria molt de desitjar que a Pep Guardiola no se li imposi cap càstig, doncs tamopoc insultava ningú. Però si al propietari del Panathinaikós qui, amb la seva actitud, va donar moklt mal exemple. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada