dimecres, 22 d’abril del 2015

EL POLÈMIC; "LEÓN COME GAMBA"

  El primer canal de TVE posava, a mitjans del mes d'Abril, una nova edició d'un dels concursos més exitosos, en marxa. Es tractava del popularíssim; "Masterchef", on acudeixen entusiastes de la cuina, per tal de provar com es desenvolupen, , no només davant els fogons, si no també davant les càmeres de la televisió.

  El cert és que, en l'estrena del prestigiós concurs, es va donar l'expulsió més matinera mai feta en un concurs d'aquestes característiques.

  Resulta que un jpve de 18 anys, procedent de la Comunitat Valrenciana, de nom; Alberto, i estudiant dee Medicina, no va tenir altre acudit que presentar un curiós plat, de nom; "León come gamba", consistent en un gaspatxo de maduixa, algunes cuetes de gamba i, al centre, una patata que, quan els membres del Jurat van provar-la, va resultar que estava crua.

  Immediatament, i sense deliberació de cap mena, els membres del Jurat van decidir, per majoria més que absoluta, fer fora el pobre noi, tot qualificant el plat d'"insult i ximpleria". El noi, qui va posar-.se a plorar, va assegurar que mai més entraria en una cuina.

  Cal preguntar-se què hauria passat si la patata hagués estat ben bulloida, lo qual hauria fet que el plat s'hagyués pogut menjar. Però, com sol passar amb tot allò que és senzill, pot ser que algú amb ganes d'emprendre, n'elabori  una "tapa", amb aquests ingredients i, possiblement, aquest mateix nom.

  I, anant una mica més lluny. Què hauria passat si quan gent com el sofisticadíssim; Ferràn Adrià, haguéssin presentat, quan començaven, alguna de les seves creacions en un programa d'aquest estil, si hagués existit?. Possiblement també els haurien expulsat sense dilacions.

  Però, desenganyem-nos, també hi ha ximpleries que trionfen!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada