dimecres, 15 d’abril del 2015

BENVINGUDES, GRANOTES!

A finals dels anys 80 del segle passat la zona que està entre l'estació del tren i el barri de Sant Narcís va ser urbanitzada, edificant-s'hi el Perc Central.

  Era un lloc de passeig on es podia anar, fins i tot, amb els més menuts , doncs hi havia jocs per a ells. I un dels alicients que hi havia eren un parell de granotes de bronze que feien les delícies dels més petits.

  Però la cosa va canviar allà per l'any 2008 ò 2009 quan el Parc Central es va desmantellar per construïr-hi la que és avui l'estació d'alta velocitat que, a finals de l'any vinent, sera Estació Intermodal.

  Els dos simpàtics animalons van desaparèixser del mapa, i ningú sabia del cert si aquests simpàtics animalets tornarien al Parc.

  A finals de l'any passat, l'empresa que ha construït l'estació d'alta velocitat es comprometia a tornar al Parc Central un aspecte de parc urbà que ja es pot utilitzar en una gran part amb gespa, arbres, bancs, jocs per els més menuts. I, evidentment, amb les dues granotes.
 
  Dues granotes que acomiaden els viatgers que , des de Sant Narcís, entren a l'estació del tren i donen la benvinguda als que, des de l'estació, s'endinsen a la ciutat  a través del Parc Central, en direcció a Sant Narcís.

  Benvingut sigui el Parc Central i benvingudes també aquestes dues simpàtiques granotetes que tornen a fer les delícies dels més menuts!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada