dijous, 9 d’abril del 2015

VICTÒRIA O TUPINADA?

  Amb Març acabava una nova entrega de "GH VIP", un "reality" que, segons sembla, compta per milers els seguidors, i dona al canal de televisió que el posa en antena una quota de pantalla altíssima.

  Aquesta versió del, no sé si anomenar-lo "concurs" o bé "olla de grills", estava dedicada als personatges més coneguts, molts d'ells, de programes del mateix canal, un fet que, a més, provocava que tota la progrmació del canal parlés del tema i, d'aquesta manera, l'espectacle, en ocasions nefast, servia també per donar oxígen  la resta de la graella.

  El que ha passat, però, no té altre nom que el de tupinada, doncs segons la normativa, si és que n'hi ha en aquesta mena de programes, se suposa que estableix que guanyarà qui millor es comporti un fet que, d'altra banda, seria el més normal en aquesta mena de concursos.

  Doncs ha passat justament el contrari. I com si de la pel·lícula; "Perseguits" es tractés, ha guanyat justament la persona que més trampes ha fet i més males jugades ha protagonitzat. Una persona suficientment coneguda com per que repetim el nom aquí.

  I és que sembla que en aquest canal privat de televisió el que més vengui sigui la vulgaritat, la poca educació, l'arrogància, la desacreditació i l'engany.

  I és que ja ho diu una cançó; "S'enalteix el desvergonyit i es corona el poca-solta".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada