dimecres, 28 de gener del 2015

TORNA LA BARBA

Les modes van i venen, un fet que és palpable en molts aspectes de la nostra vida, donat que les modes tenen els seus temps de vida.

  I, si uns diuen que és per la crisi, d'altres ho atribueixen a d'altres factors. Però el cert és que la barba ha tornat, no sé si per quedar-se o no. I, amb ella, evidentment, els barbers, un ofici que, en els darrers temps sembhava haver caigut en la més absoluta obsolecència.

  El cert és que, en poc temps, han començat a aparèixer establiments especialitzats en cuidar de la barba; "barberies", tal i com es coneixien antigament les perruqueries masculines.

  A casa nostra, i em refereixo a tot el Món Lliure, el fet de portar barba és quelcom de lliure elecció. Però, dissortadament, ens arriben tot sovint notícies de llocs on ja sigui per un o altre motiu, portar barba és més que una obligació de tal manera que els barbers, en aquells paisos, només poden arreglat, però mai afeitar una barba.

  Esperem i desitgem pel bé de tots que portar barba segueixi essent una opció més en la vida, i no una imposició de cap mena..

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada