dimecres, 26 de febrer del 2014

TANCA EL CONGRÉS DE MÒBILS

 Un any més, Barcelona ha viscut el Mobile World Congress, una reunió on es mostra el bo i millor de la collita de les més revolucionàries tecnologies, aplicades a la telefonia mòbil.

  Però enguany,  a més de la telefonia mòbil ha estat el de la "posada de llarg", si així ho volem considerar, dels primers "wearables" o gadgets portables, com poden ser rellotges intel·ligents i ullkeres de realitat augmentada.

  I és que des que el mòbil va aparèixer, les coses han canviat molt, passant de ser un autèntic "totxo" a ser quàsibé tan prim com qualsevol revista o fulletó. I, segurament que no trigarem gaire a veure telèfons que seran tan prims com...Un paper de fumar!

  Pel que fa l'MWC d'enguany val a dir que el més sonat va ser la conferència que Mark Zuckerberg, fundador i gerent de Facebook, va pronunciar a Barcelona, on va justificar la compra de WhatsApp com la compra d'una xarxa que "encaixa en la globalització de la comunicació". A més, WhatsApp comptara des d'aquest mateix any, amb un servei de veu gratuït.

  El cert, però, és que la telefonia mòbil està cada dia més a l'abast de més sectors de la població, i ha passat de ser una eina molt exclusiva per algúns, sobre tot professionals, a ser un "gadget" que s'ha fet enormement popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada