dimecres, 5 de març del 2014

BITCOIN; cONDEMNADA AL FRACÀS?

   Ja fa un temps que va començar a apatèixer el que s'anomenen "bitcoins", una mena de "diner virtual" molt semblat al que s'utilitza en festivals com el que suposo que encara es celebra als Monegros on, quan s'entra al recinte, es canvia la moneda en curs legal (euro) per una de virtual, exclusiva del festival (Monegrí).

  Al bitcoin, però, li han sortit altres competidors, també virtuals, però amb menys "valor", si així el volem considerar.

  El cert és que molts Governs  ja han cregut oportú advertir els ciutadans dels seus respectius paísos sobre el fet que aquests "diners" no estàn recolzats per cap Ens Regulador que en garanteixi una fiabilitat i estabilitat, com podria ser el Banc Central Europeu o, en el cas d'Espanya, el Banmc d'Espanya, Fins i tot hi ha hagut paísos que,. com és el cas particular de Rússia, que ja ha barrat el pas al bitcoin en defensa de la seva moneda legal; el ruble.

  A finals de Gener passat es feia opúblic que dues de les empreses que, d'alguna manera, controlen el trafic de bitcoins, han tingut problemes. A més, s'ha fet trambé públic que les seus de les matrixes als Estats Units han rebut sengles requeriments judicials. Fins i tot ja hi ha hagut qui ha perdut tot o quàsi tot erl que havia invertit en la compra d'aquesta mena de moneda-fum.

  Sera aquest el principi de la fi d'aquest tipus de monedes que,pel que es pot veurem, no s'aguanten ni amb cola?.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada