dimecres, 5 de febrer del 2014

ADÉU, MTV!

Ja fa quatre anys, concretament l'aniversari es compleix el mes de Març, que un bon dia es va "apagar" la televisió tal i com la coneixiem fins llavors, per passar a ser la TDT una tecnologia que, certament, dona més qualitat d'imatge i so a més de, com és natural, més canals doncs a cada freqüència on antigament només se'n emetia un, ara n'hi emeten quatre o cinc.

  Però la TDT ha estat i és encara un autèntic ball d'anades i vingudes. Així vam conèixer "La 10", una efímera tele que va aparèixer i va durar uns mesos. També "Marca TV", una attra "tele", directament relacionada aquesta amb el món dels esports, i vinculadfa al rotatiu del mateix nom, conegut pel seu madridisme.

  També vam conèixer d'altres experiències, que van durar poc. I, fins i tot una televisió que, amb el nom de "13TV", és tres coses: al matí, molt religiosa; a la tarda, ens projecten wèsterns. I a la nit..."Lobo con piel de oveja", com diria un mossèn que hi havia en un poble del Baix Empordà.

  Hi ha, però, més canals, algúns dels quals estàn ara mateuix penjant d'un fil prim que és el d'una sentència del Tribunal Suprem i la indecissió del Govern.

  Tal indecissió ha fet que, des del divendres, duia 7 de Febrer, MTV, un canal que podia seguir-se en obert  a través de la TDT, hagi desaparegut defiinitivament d'aquest sistema per passar-se a una coneguda plataforma de pagament.

  Caldrà saber quànts en desapareixeran abans que es decideixi què fer amb la TDT...Tota una incògnita, certament,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada