dimecres, 17 d’octubre del 2012

EL POBRE PARC CENTRAL

  Ja fa uns quatre anys que un bon dia el Parc Central, o el que havia sigut tal, va començar a quedar envaït per màquines. En principi, unes altes torres, en nom de deu, si la memòria no em falla, que van començar a bombejar litres i més litres d'aigua del subsol.

  Els mesos han anat passant i sembla que l'any que vé, el TGV podria arribar a la capotal del Gironès per enllaçar, properament, amb França i Europa. Però el pobre Parc Central sembla que encara no torna a ser una realitat, si no tota una cimentera que, si ens la mirem des de les andanes de l'actual estació del tren, fa autèntica pena pensar que, on no fa gaires anys, hi havia plantes, zones enjardinades i gespa, així com una gran pista per patinar, ara només hi ha un terra de color de ciment.

  Segons sembla, l'empresa que s'encarrega dels treballs de construcció de la nova estació d'alta velocitat va comprometre's, suposem que per escrit, a tornar al Parc Central l'aspecte que tenia abans del nyap que hi ha ara. El cert, però, és que de moment, res de res. I per acabar-ho d'arreglar, algúns negocis que estaven a la zona, han hagut de plegar veles.

  És d'esperar que se'ls encengui la bombeta, i arreglin el Parc Central com estava abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada