dimecres, 22 d’agost del 2012

"I LOVE LLORET..." PERÒ QUIN LLORET?

  Lloret de Mar, una població de la Costa Brava Sud, dedicada abans a la pesca artesanal, però avui al turisme, ha estat aquest estiu, que ja està donant els darrers senyals, en boca de tota Europa.

  I és que un canal de televisió alemany, privat, com no podia ser d'altra manera, ha fet a la ciutat costanera un "reality show", d'aquests que estàn avui dia tan de moda. En ell, però, un grup de nois  i noies donaven a conèixer un LLoret que, ni l'Ajuntament ni els ciutadans lloretencs volen; el del "turisme de boratxetra". I tot amb la connivència d'un tal "Don Francis", un extravagant empresari alemany, propietari d'algúns locals nocturns a las ciutat selvatana.

  Davant la indignació, tan del Consistori lloretenc com també de la Generalitat, que han enviat sengles requeriments al canal responsable del disbarat, el 18 d'Agost passat, el programa "El Gran Debate", que és més un "talk show" que un debat amb cara i ulls, va convidar el tal "Don Francis", qui va defensar aferrissadament el programa, a més de la cançoneta promocional, composta i enregistrada, segons sembla, pel mateix personatge, dclarat ja "persona non-grata" a la vila costanera.

  De fet, els convidats que estaven allà, després d'escoltar-se amb cara de mussol els arguments de l'extravagant personatge, no van arribar a cap conclusió.

  I és que Lloret, una ciutat turística al Sud de la Costa Brava és, certament, més bonica de dia que de nit, amb indrets com el Jardí Botànic, una joia que ara es pot visitar amb una mateixa entrada, juntament amb el de Blanes. Tot un atractiu pels amants de la Natura que, precisament, no volen ni sentir parlar de la "festa", tal i com la entén el tal Francis. Un turisme de caire més familiar que, en definitiva, és el que els lloretencs reclamen.

2 comentaris:

  1. Parlar de Lloret de Mar es parlar de festa, ningú vindrà a Lloret pels seus jardins botanics. Aquí venen perque tenim sol+platja i festa i desde fa uns anys enrerre l'ajuntament es el que ha venut. Don Francis no ha fet gaire cosa mes que, posar un grup de joves, com els que venen cada any al nostre municipi, a una casa i donar-li alcohol. I per aixó ara us emprenyeu? que fan els hotels de Lloret? ho fan per 11 a 15 euros al dia el all-in i contra ells no va ningu perque clar son hostelers de Lloret que li tapen la boca a l'alcalde i companyia amb diners.
    No estic a favor de Don Francis i del programa I LOVE LLORET peró crec que si els pocs turistes que venen a Lloret els tractem aixi...Tanquem portes i adeu.

    ResponElimina
  2. Realment, Micrene, no hauria de ser així, si no que hauria de ser un turisme més familiar, i no caldria que ningú li tapés la boca a ningú amb diners. A més, si l'alcalde es deixa tapar la boca, no és més que un altre trist col·laborador en la tasca de donar mala fama a una vila costanera tan pacífica com les de la resta de la Costa Brava.

    ResponElimina