diumenge, 12 d’agost del 2012

UNA CONTRADICCIÓ MONUMENTAL

 El dilluns, 13 d'Agost passat,  em vaig connectar al nou canal que, via satèl·lit i també ara via la Xarxa, emet, sota el nom d'"Hispan TV" ni més ni menys que des d'Iran.

  En el moment de connectar-me, acabaven de projectar la pel·lícula "Taxi cap al cantó fosc", i al plató hi havia tres persones, naturalment de nacionalitat espanyola, que van advocar a boca plena contra la tortura, justament des d'un país que, si no la practica, sí que la tolera força sistemàticament.

  Quan va acabar la tertúlia que els tres, dos homes i una dona que, casualment, no anava vestida com les fan anar en aquell país, va començar un butlletñi de notícies, quina primera informació feia referència al desastre que està visquent Síria, un país amb un president quines ànsies de perpetuar-se en el poder l'han portat a combatre els seus propis conciutadans, en lloc de marxar.

  En acabar la careta del programa, i en un plató de brillants colors, el presentador de les notícies va gosar tractar de "terroristes" els qui s'oposen, precisament, al terrorisme d'estat del president El-Assad.

  No sé si els qui regulen les concessions de televisió via satèl·lit i via Internet estàn a l'aguait de canals tòxics com aquest, finançat per un dictador, que recolza altres paísos amb règims semblats i, per més vergonya, ho escampen per tot el planeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada