dimecres, 9 de novembre del 2011

UN GRAN SUPERMERCAT...FINSI TOT DEL MAL

Internet, la Xarxa de xarxes o, si així ho volem considerar, la xarxa que ha globalitzat les relacions humanes, sobre tot des del moment en que van ser creades xarxwes socials com Facebook o Twitter.

Pero Internet és, volguem-ho o no, un gran supermercat om hi podem trobar de tot; des de roba o calçat fins una casa o pis per comprar o llogar passant per electrodomèxtics, alimentació, electrònica, vehicles de dues i quatre rodes, informàtica, viatges de tota mena o...drogues.

Segons sabia el dimarts, dia 8 de Novembre, EP-Tecnologia, la UE ha elaborat un informe sobre el tema del que el mateix dia se'n va fer ressó la Delegada a València de la Secció de Menors del Ministeri de Justícia.

I és que, segons la UE, hi ha ni més ni menys que 170 d'aquests comerços localitzats a la Xarxa, un dels quals fins i tot opera des d'Espanya.

I és que la venda d'aquestes substàncies tan perjudicials per a la salut, ha passat del carrer a les noves tecnologies i, segons explicava la Delegada de Menors de València, sembla ser que hi ha adolescents que aprofiten la targeta de que disposen per comprar jocs i música a la Xarxa per adquirir aquestes substàncies, algunes de les quals fins l tot tenen efectes encara desconeguts.

Tan com es parla de "bloquiejar webs" que puguin oferir contactes per intercanvis P2P com si això fos un gran delicte. Però sembla que, dissortadament, no hi ha cap forma d'actuar contra aqust tipus de portals que, és clar, no "atempten" contra l'economia de cap lobby, si no que ho fan contra la salut de les persones, un bé certament més valuós que cap dret d'autor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada