divendres, 18 de novembre del 2011

UN CÀSTIG EXEMPLAR

Que en aquest país el morbo ven, i m,oilt, no és cap novetat. És un fet que podem omprovar cada tarda o, millor dit, cada dia, tan al matí com a la tarda i nit, a la programació de Telecinco un canal que, certament, s'ha declarat enemic públic de programes d'entreteniment normals, com pot ser una bona pel·lícula o espectacle musical.

Però ara comença a notar-se que això també té un preu, sobre tot si es traspassen les "linies vermelles" que marquen algúns aspedctes com el fet de portar al plató a una persona que és familiar directe d'un dels encauxsats per una de les pitjors tragèdies que Espanya està visquent aquest principi de segle .

Certament que la gosadia del programa dels dissabtes a la nit d'aquest canal, portant la mare d'un dels encausats tot pensant que això li sumaria audiència, no ha fet més que rstar-li publicitat...I quí sap si, com espculava la nit del dilluns, 14 de Novembre passat Catalunya Press, el fet que el programa sigui finiquitat.

I és que, de fet, ja ho deien experts en un congrés que es celebrava el dia 11 de Novembre passat a Madrid; els mitjans de comunicació no són bons ni dolents, si no que han de ser els informadors els qui han de vetllar per treballar de manera ètica. I caldria afegir que això inclou vigilar on es fiquen!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada