dimecres, 23 de novembre del 2011

...PERO A GUÍN PAÍS VIVI,?

Una pel·lícula espanyola, dels amys 1968 o 1969 es preguntava "¿peró en qué país vivimos?".

Realment era una d'aquélles pel·lícules quie hom anava a veure, no per un argument força fluix i sense cap mena de valor, si no per escoltar les cançons que, de manera quàsi constant al llarg de la pel·lícula, interpretava l'incombustible Manolo Escobar, que convertia les cintes en gegantins videoclips.

I,. si em refereixo a aquèlla pel·lícula,. no és més que pel títol, que molt bé podriem aplicar avui mateix, a poc temps d'unes eleccions que donaven a tot el territori espanyol, llevat de Catalunya i Euskadi, el poder gairebé absolut al PP.

Un PP quer, després de no donar en campanya pistes del que fara durant la nova legislatura, sí que ens va fer alguna promesa "per captar els vots" promesa que, com sempre, després resulta que no va ser més que una antèntica venda de fum.

Tal i com deia al principi, referint-me a la pel·lícula musical de guió intranscendent, el cert és que aquí, a Catalunya, el dia 23 de Novembre passat ja ens tocaven una muica de la música i part de la lletra. Però ara manca saber quín sera l'argument final de la història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada