diumenge, 3 de juliol del 2011

DELS ALIMENTS NATURALS A LES PÍNDOLES...

No sé si heu vist la pel·lícula "Soylent Green". És una cinta quin fil argumental transcorre en un món en el que els aliments que nosaltres coneixem avui ja no existeixen, i han estat sustituïts pels "Soylent"; uns que, més o menys, recorden, per la seva forma i color, una baguette de les que avui podem comprar a qualsevol fleca (Soylent Yellow") i uns altres que més aviat semblen pastilles Juanola gegantines, són de color verd fosc, i s'anomenen "Soylent Green".

Sembla que, d'un temps ençà, certs aliments han estatn les víctimes propiciatòries de no se sap quína mena de forma d'espantar tothom. Així, pollastres, vaques i ara, el peix blau de gran tamany i algunes verdures estàn sota aquesta estranya sospita de contenir mercueri els uns i nitrats els altres.

No sera que a algú li pot interessar desprestigiar aquests aliments per anar-los sustituïnt per altres que, si bé seran similars, possiblement siguin transgènics?

O és que, al final, haurem de desconfiar de tot i, com es deia a la pel·lícula "Jocs de Guerra", prendre els nudrients en forma de píndoles?..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada