dijous, 28 de juliol del 2011

...I DE PLANS, RES DE RES!

Fa aproximadament un any, donàvem una cordialíssima benvinguda a un nou canal de televisió, un fet freqüent a una TDT que ja porta un any entre nosaltres.

El canal; "13TV", prometia ser "plural" i "pla en els seus debats", una característica que un canal religiós, com és l'esmentat "13TV" hauria de respectar d'una manera gairebé escrupulosa.

Però, dissortadament, hem pogut comprovar que això no és així a l'hora de plantejar-se uns debats polítics que, a més de semblar-se en ocasions a programes d'aquélls en els que tothom vol parlar a l'hora, de "plans" no en tenen gairebé res, sobre tot si toquen temes tan "sensibles" com podrien ser Catalunya, Euskadi i, sobre tot, a l'hora de dir tota mena de pestes d¡un paertit polític que, malgrat tot, és legal; Bildu, al que comparen gairebé amb el dimoni.

Però és que el sentit "pla" dels debats es va escorant semopre cap al PP, com si realment el canal estigués subvencionat o manipulat per aquéll partit amb ànsies de govern.

I en aquest sentit, el dia 27 de Juliol passat, en un debat que vaig tenir ocasió de mig veure, tot cercant quelcom una mica menys tens ni groller, un dels contertulians, després de qualificar d'error majúscul l'estat de les autonomies, va anar una mica més lluny, afirmant quelcom que ja és sabut, és a dir, que la deaaparició d'ETA, que tothom desitja amb força, no són vots per a ningú.

I és que si analitzem fredament aquesta afirmació, arribarem a la conxclusió de que, si ETA desaparegués, el PP es quedaria sense arguments.

Si realment són un canal religiós (els colors blanc i groc, profusament emprats pel canal, són els de la bandera vaticana) haurin de ser una mica més curosos amb el que diuen per antena, doncs ja ens han dit quin peu calcen...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada