dilluns, 30 de maig del 2011

LA CACICADA TOTAL

L'Alfàs del Pi és una ciutat de la comarca alacantina de la Marina Baixa, quina proximitat amb la turística Benidorm ha fet que hagi vist augmentada la seva poblacó, tot i que també és una localitat rica en agricultura, sobre tot de cítrics i oliveres.





Però L'Alfàs va saltar, el 22 de Maig passat a Internet, concretament per culpa del deplorable espectacle que una candidata a l'alcaldia d'aquèll municipi va donar dins d'un dels Col·legis Electorals del municipi.





La candidata, del PP, va voler impedir que una ciutadana discapacitada, que anava acompanyada d'una persona de confiança, pogués votar.





En ekl moment en que la persona de confiança va introduïr el sobre amb la papereta a l'urna, l'esmentada candidata va començar a cridar "No vota, no vota, he dicho que no vota".





El deplorable espectacle, que va ser filmat per una càmera, va continuar quan la senyora en qüstió va dir textualment "Ahora haremos que una persona discapacitatda se levante, coja una papeleta y un sobre", com volent esperar el miracle... Tot això davant la mirada indiferent d'un President de Mesa que no va tenior el valor suficient com per aixecar-se i cridar l'atenció a la senyora candidata qui, per cert, segurament que no s'ha llegit la Llei de Règim Electoral (o, si ho ha fet, només ha memoritzat el que li interessa)





I és que, després dels escàndols que s'han produït en aquest partit, el que no és gens comprensible és que hagi tornat a sortir a moltes Comunitats Autònomes, inclosa la Valenciana, que és, per així dir-ho, el bressol de la trama Gürtel.





No sera que hi ha qui li agrada sortir del foc per caure a les brases?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada