dimarts, 14 de juny del 2011

ATEMPTAT CONTRA LA VIDA HUMANA

El dissabte, 11 de Juny passat, "La 2", de TVE, va emetre, dintre del seu programa setmanal "Documentos TV", un esfereïdor reportatge, filmat amb càmera oculta, on es podien veure els efectes nefgastos de la que el Govern xinès anomena, de manera eufemística; "Política del fill únic".

En el decurs del repoortatge, però, vam poder veure també com hi ha qui, desafiant la fèrria repressió i política de la por que el Govern totalitari d'aquéll país exerceix, van parlar davant la càmera, deixant-se veure per complert.

Malgrat que ells sempre ho han negat, l'infanticidi, sobre tot de nenes, és una pràctica totalment recolzada pel govern comunista, en una més de les proves del menyspreu absolut cap als Drets Humans que aquéll país, que gaudeix de nombrosos i injustos privilegis a l'ONU, aplica, en lloc d'una educació i planificació famiuliar com Déu mana.

Essent, com així saembla que diuen ser, un país tan "ric" que pot comprar deute dels paísos en crisi, sembla mentida que, en lloc de donar aquests "diners ensangonats" a paísos com Espanya, o a les nostres caixes d'estalvi, no l'inverteixin en un major benestar per la seva població.

El diumenge, dia 12 de Juny,, l'Ambaixador espanyol davant d'aquéll govern totalitari afirmava a TV3 que "No cal pressionar-los, ja es democratitzaran", en una mostra més de feblesa i por d'aquest diplomàtic cap al partit comunista xinès, que ho controla tot.

I és que, a la vista del documental que vaig tenir l'oportunitat de veure, n'hi hauria prou com per portar la cúpiula del partit comunista xinès davant del TPI, sota acusació de terrorisme d'Estat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada