dimecres, 23 de març del 2011

UNA BONA INICIATIVA

El 23 de Març passat sabiem de la condemna exemplar imposada a un home que s'havia fet passar per promotor musical amb la finalitat de captar víctimes per a la pornografia infantil.

Aquesta és una vergonyosa pràctica en la que, dissortadament, hi ha implicats molts interessos econòmics, això si, a costa de la dignitat i, en nombroses ocasions la integritat de pobres infants.

Ja que es parla tant de "pirateria",. aquesta és la pittjor forma de piraterias que es pot practicar.

Sortosament, però, en ocasions com la que explicàvem al principi, s'arriba fins el fons de la qüestió, i es porta el(s) instigador(s) davant els tribunals i, en conseqüència, se'ls aplica tot el pes de la llei.

El mateix 23 de Març passat, però, el Senat instava l'Executiu espanyol a que instauri la figura de l'"agent infiltrat", per tal de lluitar, de manera més efectiva, contra aquesta forma de pitrateria, que és la més destructiva de totes.

Sera d'esperar que quan aquesta proposta arribi a ser Projecte de Llei i es discuteixi i voti al Parlament, tots els partits hi donin suport sense excepcions ni dubtes, donat que es tracta d'una idea beneficiosa per a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada