dimecres, 16 de març del 2011

NUEVA RUMASA...NOVA RELLISCADA

No fa gaires mesos, concretament l'any passat, encara els veiem a la tele, uns anuncis en els que una "nova" Rumasa posava a l'abast dels inversors una sèrie de, no recordo si accions, pagarés, obligacions o quina mena de títol mercantil era. El cas és que, com sol passar quan una empresa necessita recapitalitzar-se, aquest reconstruït grup demanava diners tot oferint una "gustosa" sensació de bonança.

Segons jo havia sentit comentar en alguna ocasió, els qui treballen per les empreses d'aquest grup estàn "molt ben cuidats". Al menys això era el que feia circular la vox pópuli abans que es produïs, ja fa anys, l'expropiació del holding de l'abella.

Però un bon dia, no fa gaires eetmanes, va començar a parlar-se del fet que algunes de les empreses d'aquest grup, en altres temps molt influent, començaven a fer aigües, talment com si els diners que el grup va demanar a bombo i plateret per totes les televisions, ràdios i diaris del país, s'haguéssin evaporat, probablement fruit de la crisi que afecta tot el planeta.

El passat dissabte, dia 13 de Març, els treballadors de les empreses del grup de l'abella es van concentrar a la capital espanyola per tal de demanar quelcom tan just com que se'ls conservi la feina en empreses que,. segurament, estaven en bones condicions abans que fossin absorbides pel grup, un fet que podiem comprovar per la freqüència amb que els seus productes eren anunciats a la televisió, cosa que ara no es dona. Tal és el cas del conegudíssim "Ccacolat", un producte que es fabrica a Catalunya.

Tornarem a veure ressucitar l'abella dintre d'uns quants anys o, com diu la cançó "preferiran el trapezi"?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada