dimecres, 2 de març del 2011

NO SE'N ESCAPA NI EL LICEU

Les retallades pressupostàries, motivades per la crisi econòmica mundial, estàn afectant poc a poc tots els aspectes de la nosttra vida; des dels preus que no paren de pujar, passant pels sous, que han estat congelats, quan no també retallats, o el tancament de l'aixeta del crèdit a que bancs i caixes han hagut de recórrer per no caure en una situació d'alt risc, com ha passat als Estats Units amb algunes grans entitats financeres.

Però la crisi, tal i com sabiem el passat dia 21 de febrer, també afecta la cultura,més concretament una institució de Catalunya, com és el Gran Teatre del Liceu, que no començara temporada el setembre, si no un mes més tard, l'octubre.

I és que,. segons declarava en roda de premsa el director d'aquélla Institució, sembla ser que el teastre operístic barceloní també ha vist retallades les subvencions que aquest rebia, tan per part de les Institucions oficials, com dels particulars lo qual, segons declarava el mateix directiu, podria desemboxcar en un ERO.

I és que quan veiem que ni les institucions culturals se salven de la crisi , només cal preguntar-nos quí sera el següent en caure al pou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada