dijous, 28 d’octubre del 2010

UN VIATGE LLAMPEC

Està propera la visita de Benet XVI a Barcelona, on consagrara i dedicara el temple de la Sagrada Família, obra magna del mestre Antoni Gaudí, una visita que, en certa manera, està tenint un ampolíssim ressò mediàtic.

I és que, des de fa setmanes, no es parla de gaire res més en algúns fòrums i grups de xarxes socials; tan a favor com en contra de la visita del Pontífex i, fins i tot, l'altre dia llegia una nota de premsa en la que es parlava del fet que tot el "marxandatge" que s'ha creat, ni tan sols es ven.

Del que també es parla, però, és dels inconvenientrs que causara als veins, doncs no podran desplaçar-se en cotxe, si no que hauran de fer-ho amb transport públic cosa que, d'altra banda, també seria normal que s'utilitzés a les grans ciutats com Barcelona molt més del que ja es fa..

Però el que més xoca és el fet que es "llogaran" balcons per tal de poder veure el Sant Pare, ni que siugui poer uns instants, això si, a uns preus que...millor que ni els citi, doncs a mi em van esgarrifar.

Fins i tot en aquests moments, de crisi, en que tothom hauria de posar una miqueta per que les coses anéssin bé, hi hagi qui vulgui aprofitar el "viatge llampec" de Benet XVI a Barcelona per tal de fer negoci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada