dimarts, 3 d’agost del 2010

POBRESA I CAMPS DE GOLF

El dia 3 s'Agost passat tornava a aparèixer d'alguna manera un dels darrers dictadors de la Història contemporània; Fidel Castro, qui presentava la seva biografia.

Dos dies abans, el seu germà, titella que balla al só que el "comandant" li indica, feia algunes afirmacions, bones unes i dolentes unes altres. D'una banda, obria la porta, tímidament, això si, a la iniciativa privada en el món laboral i empresarial, una forma d'economia inexistent a l'illa, doncs, com podem veure, no es fa res en aquéll arruïnat país sense que el dictador, que governa des de l'ombra, hi dongui el vist-i-plau.

D'altra banda, el dictador-regent anunciava un fet que, en un país on manquen béns de primera necessitat, com aliments i medicaments, és una gran obscenitat i constitueix una greu burla contra un poble que ja fa massa temps que viu en un perpetu esclavatge, qual és la construcció de camps de golf a l'illa, amb xalets, això si, només a l'abast dels estrangers.

Sembla que els qui malgovernen aquella illa, estiguin del tot cecs i, tot ignorant les necessitats del poble, juguin a enriquir-se més amb aquests camps de golf que, segurament, acabaran de treure al poble de l'illa un altre dels bens preuats i escassos, com és la terra per conrear hortalises, així com l'aigua.

Arran dels clams que s'han donat des de diversos paísos per que aquélla illa deixi de ser tan pobra com és, resulta increïble que els governants no reconeguin el fet que el totalitarisme està més que obsolet. O és que a la poltrona s'hi està molt bé?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada