diumenge, 8 d’agost del 2010

DE TELEBARALLES I INTERESSOS CREATS

El dia 6 d'Agost passat, per una d'aquélles circumstàncies tan casuals vaig encertar a veure, al menys durant uns moments, còm, a la secció de Maquillatge d'un conegut canal de televisió privat, dues dones s'estàven duscutint i, gairebé barallant, mentre les estaven "posant guapes" per aparèixer, en qualitat de convidades, en un d'aquélls programes televisius que, si bé algúns qualifiquen com "del cor", hom caldria qualificar-los més aviat com a formes absurdes d'omplenar espai televisiu.

Així mateix, el diumenge, dia 8 d'Agost passat i, també casualment, vaig poder comprovar còm l'absurda insistència d'un altre canal, tamb é privat, per entrar a un concert que es celebrava a Sant Antoni de Calonge, va acabar també en discussió que va ser emesa per la ja no tan petita pantalla.

Sembla que aquests canals privats no busquin altra cosqa que enferontaments, polèmica i morbo per omplenar els seus dies d'emissió, una polèmica i morbo que, malgrat tot, ven i dona, a més d'audiència, molts diners als mateixos canals i, per què nio, als personatges que intervenen en les discussions, en uns diàlegs gairebé impossibles, que no es donen ni als més agres debats de caire polític o esportiu.

Què seria d'aquests canals sense aquélls personatges morbosos? El cert és quer, com ja deia el desaparegut Joan-Baptista Humet en una de les cançons del seu darrer treball:"El honrado se vuelve un bufón en televisión a cambio de un trozo de pan. Y se ensalza al truhán y se enaltece al patán"...En fi, que que quan més grossa la fan, més surten davant les càmeres...i més guanyen!.

Com deia una de les figures de la Nova Cançó en un pograma commemoratiu que ve emetre TV3...: Quina engúnia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada