dimecres, 26 de maig de 2010

NO JUGUEM AMB LA SALUT

El dia 17 de Maig passat es va celebrar el Dia d'Internet un dia dedicat a aquesta Xarxa que, segons podem veure, cada cop ens ofereix més possibilitats, no només d'adquirir cultura, divertir-nos, informar-nos, orientar-nos mercès als mapes que un motor de recerca ha incorporat a la seva pàgina, si no també comunicar-nos.

Però la Xarxa també ens ofereix la possibilitat de comprar. I comprar de tot i força; des de roba fins a discos i pel·lícules en DVD o Blu-Ray que els venedors ens envien a casa mitjançant serveis de missatgeria o correu. També objectes de segona ma i, fins i tot, medicaments.

És aquest un tema molt delicat, doncs a Internet, per inversemblant que sigui, ningú ens demana una recepta per comprar medicaments que, segons Sanitat advertia el mateix dia 17 de Maig, podrien ser falsos.

·En aquests moments en els que s'està lluitant contra una "pirateria" determibnada, consistent en els intercanvis P2P que, segons una sentència judicial, no són il·legals, ni tan sols hem sentit els governants d'aquest país comprometre's a la lluita contra una venda tan fraudulenta com pot ser la d'uns medicaments que,. i ja ho adverteixen les Autoritats sanitàries, poden fer més mal que bé.

Cap comentari:

Publica un comentari