dimecres, 5 de maig del 2010

"FESTA" O TRAGÈDIA?

El dia 25 d'abril passat, ens despertàvem amb una d'aquélles notícies que, de ben segur, per els qui són fanàtics d'aquest trist martiti, anomenat "corrida", va ser una trista notícia; un "torero" havia rebut les conseqüències lògiques de voler martiritzar un pobre animal que, com a ésser viu que és, té dret a defensar-se i, com és molt natural, va exercir-lo.

Al migdia, desporés que totes les televisions haguéssin passat una i mil vegades les imatges de l'"enganxada"·no recordo a quín dels canals de cobertura estatal es parlava del fet que aquest maltractatoros havia d'oferir el seu trist espectacle a Madrid on, per cert, la revenda d'entrades funciuona d'allò més bé, doncs hiu ha hagut qui, fins i tot, ha pagat 3000 euros (Mig milió de les antigues pessetes), per anar a veure aquest martiri que, per més poca vergonya, es qualifica de "festa", com si d'un gran esdeveniment es tractés.

El que sembla mentida, però, és que hi hagi encara qui vulgui pagar per anar a veure tan trist espectacle, i no el preu d'una entrada normal, que ja és cara i sap greu, si no aquestes sumes tan altes de diners.

O és que els qui paguen aquests diners els paguen a gust, encara que després no en tinguin per altres coses?...

1 comentari:

  1. Sembla mentida que a l'època que estem encara hi hagi qui accepti això com una festa, com les baralles de gossos o les de galls. Veure patir un animal en qualsevol altra situació -atropellat per un cotxe per exemple- ens semblaria cruel, però hi ha gent que en un plaça de toros li sembla totalment normal veure com un animal va essent matat poc a poc mentre la gent aplaudeix.
    Terrible.

    ResponElimina