dimecres, 4 de novembre del 2009

AMB GRANS DIFERÈNCIES...

La recentment oberta "Operació Pretòria", que ha portat els ja ex-Alcalde i ex-Regidor d'Urbanisme de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), entre d'altres, a presó, ha provocat en algúns aspectes la queixa de l'Audiència Nacional, entre altres estaments.

Les queixes van ser fetes, senzillament per que aquestes persones, acusades de corrupció, van ser filmades mentre anaven emmanillades i acompanyades per Agents de la Guàrdia Civil.

El cert és que, al llarg d'aquests darrers anys, hem vist nombrosos detinguts, abans de ser jutjats, entrar a les sales d'audiències emmanillats i custodiats per agents dels diversos cossos policials, malgrat que ningú no va dir res en contra dels ferts.

Ara, però, el problema és que aquestes persones, acusades de corrupció, no són pobres, si no persones influents i, naturalment, gaudeixen de tots els privilegis (Enténgui's immunitats), cosa que un pobre no té.

Si, tal i com diu la Constitució; "Tots sóm iguals davant la Llei", No seria millor considerar en aquest sentit tothom per igual?. O millor; Què passaria si les immunitats desapareeguéssin?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada