dimecres, 11 de novembre del 2009

TELECONCURSOS O TELEENGANYS?

Hi ha uns determinats canals de televisió, que emeten per la recentment estrenada TDT i es dediquen, entre altres coses, a una sèrie de "concursos", si així els podem anomenar, de dubtosa credibilitat.

Resulta que, en un moment donat, apareix una presentadora molt atractiva, això si, que demana "Un nombre femenino". A la pantalla, sobre un fons blau, aparrixen les lletres "M-g-----a", per exemple. A la part dreta, una quantitat de diners que, sorprenentment, puja amb el pas del temps. I a la part inferior de la pantalla, el telèfon al que ens demanen que truquem, que comença amb 905 (Números cars). Fins aquí, tot sembla normal.

Passen els minuts i, com qui no vol la cosa, la simpàrtica presentadora demana, d'una forma gairebé histèrica que truquem. . Si ho fem, el cert és que, malgrat que sabem que el nom que demana és "Magdalena", ella no fa cap cas del telèfon. Senzillament ens hem gastat un euro i escatx per escoltar un missatge que diu: "Una llamada está entrando, inténtelo de nuevo, usted puede ser el próximo".

I mentrestant, la senyoreta presentadora, entre sirenes, moviments de càmera amb el més genuí estil "Valerio Lazarov" i sons que ens recorden un fax o la connexió que es feia abans a Internet via mòdem, no para d'insistir en demanar trucades, amb lo qual la quantitat de diners, és clar, augmenta.

Però, el més sorprenent del cas és que, segons sembla, ens poden canviar la resposta en qualsevol moment...I encara que l'encertem, ens quedem amb un pam de nas. Però si de veeritat l'encertem, és molt ptobable que la senyoreta presentadora ens dugui a una altra prova qualsevol.

I és que, en aquests moments, hi ha qui se les empesca per tal de fer diners fàcils, això si, a força d'enganys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada