dimecres, 15 de febrer del 2023

MÚSICA "SEXISTA", AL CARNAVAL.

 



  Una dita popular assegura que; "Per Cartnaval, tot s'hi val".

  I és que és una festa en la que tothom es disfressa, per tal de divertir-se, s'organitzen balls i també rúes, en les que carrosses i cpomparses ballen al carrer al só de diferents peces musicals.

  Segons publicava la setmana passada el 3/24.cat, els munoicipis de la Comarca de l'Alt Penedès estan prohibint que, a les carrosses i comparses del Carnaval, hi sonin cançons que hom podria qualificar de; "!sexistes"

  En aquest sentit, i segons publica el mateix mitjà, la música que ha de sonar a les carrosses i comparses d'aquella comarca ha de passart per una mena de "filtre" o triatge, per tal d'evitar cançons que puguin esser; "sexistes".

  El cert és que, a les rues de Carnaval, hem pogut escoltar de tot; des de les sambes i bossanoves, més típiques del Brasil, fins els darrers èxits del moment en que es celebra la festa.

  El Carnaval, una festa que es celebra durant aquests dies, i en la que el que compta, per sobre de tot, és la disbauxa i la diversió.

  I, a propòsit del "cribratge musical" que es fa a l'Alt Penedès, tot i que les cançons; "sexistes", no sonin a les rues, el cert és que les mateixes són de molt fàcil accés a les plataformes.












  FOTO: Una comparsa de Carnaval. Font: CCMO 3/24.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada