dimecres, 8 de febrer del 2023

BENIDORM FEST...I ARA QUÈ?

 


  Aquesta setmana passada, i per segon any consecutiu, hem pogut ser testimonis d'un altre; "Benidorm Fest". Es tracta d'un concurs musical, fet a imatg4e i semblança de l'antic; "Festival de la Canción de Benidorm", tot i que amb algunes diferències.

  De les 18 cançons que RTVE va seleccionar per participar-hi, només 8 van arribar a la Final, quina gala es va celebrar el passat dissabte, dia 4 d'aquest mes de Febrer, a la ciutat alacantina.

  I, entre les cançons, vam poder escoltar de tot; des d'un rock, que semblava una barreja de "Maneskin" i "Las Vulpess", comparació que faig per la vestimenta de la banda, fins el quasi inevitabñle cop d'ull al flamenc.

  I precisament això, el flamenc, és el que novament representarà Espanya a Liverpool el proper mes de Maig.

  Després d'escoltar les cançons i d'escoltar; Mónica Naranjo, qui ens va oferir el seu conegudíssim tema; "Sobreviviré", la votació que es va produïr va ser com una mena de "joc del gat i la rata" en que, finalment, i de les tres mostres de votació; professionals, demoscòpica i audiència en general, en va sortir airosa una cançó, de títol; "Eaea", interpretada per una desconegudíssima; Blanca Paloma qye, salvant algunes distàncies, el cert és que no és gaire diferent de la cançó que, l'any 1983, va endur-se l'estrepitós zero, empatada amb Turquia.

I és que realment, l'elecció que s'ha fet, dona la sensació de que, actualment, no hi ha cap cantant que pugui representar dignament Espanya a Eurovisió, llevat d'algú que es dediqui al flamenc.









FOTO: Blanca Paloma, en un moment de l'actuació. Font: EFE-CCMA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada