dimecres, 18 de gener del 2023

CANÇONS QUE DISPAREN AMB BALA.


   El passat cap de setmana, tots els mitjans de comunicació ens feiem ressò de la cançó que la cantant colombiana; Shakira, acabava de publicar. Es tracta d'una cançó que podriem anomenar; "venjativa", doncs en la lletra de la mateixa hi podem escoltar, tot i que metafòrics, alguns retrets cap a Gerard Piqué, ex parella de la de Barranquilla.

  No és la primera vegada que apareix una cançó amb aquestes característiques, doncs n'h iha hagut d'altres, malgrat que no hagin obtingut el ressò mediàtic que ha obtingut aquesta.

  Fins i tot en èpoques passades, cantants com ara; Lluis Llach Pi de la Serra i altres, havien fet cançons que, tot i que hi havia censura, van passar, d'alguna manera, el "tall" possiblement per que algunes paraules es deien en sentit figurat.

  Deixant de banda les conseqüències que han tingut o poden tenir pels seus autors, el cert és que de poemes i cançons amb atacs , n'hi ha hagut sempre, malgrat que en altres èpoques no hi havia el ressò mediàtic que avui, amb les tan poderoses xarxes socials, tenen aquestes cançons que, malgrat que sonin a "innocentones", són autèntics atacs.









FOTO: Imatge de Shakira, mentre grava la cançó. Font: CCMA-324.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada