dimecres, 8 de juny del 2022

"TELECO" P BÉ ONG?

   Des que es va liberalitzar el món de les telecomunicacions i, en conseqüència, aquestes van deixar de ser un monopoli, han anat apareixent multitud de companyies de "telecos" que, per diferents preus, sempre inicials, ens ofereixen un munt de serveis, com pot esser la telefonia, fixa i mòbil, i la connexió a Internet mitjançant fibra òptica.

  Algunes, fins i tot, ens arriben a oferir "tele" per cable, amb tal oferta de canals que, la veritat sigui dita, és molta més que el temps que es disposa per a visionar-los. I, el cert és que, en l'actualitat, ja es disposa d'al menys 13 companyies de "telecos" a casa nostra.

  Segons ens informava el dijous, 2 de Juny, el mitjà digital; "PRNoticias", acaba d'aterrar-ne una de nova que no sé si anomenar-la companyia de "telecos" o bé ONG doncs, segons explica el web de la companyia, que aquest programa ha consultat, sembla ser que, de la factura que ens puguin cobrar cada mes, un 4 per cent anirà a diferents entitats benèfiques que, segons el mateix web, ja en són vuit.

  Resulta, si més no, curiós, que una companyia de telecomunicacions se'ns presenta com si, realment, actués com si fos una ONG. Però el que si és cert és que ja comencem a perdre el compte de les companyies de "telecos" que circulen per casa nostra.

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada