dimecres, 15 de juny del 2022

ARTISTES I BANDES QUE TORNEN

  Cada època té, d'alguna manera, artistes que la defineixen. Així, si el segle XIX va estar marcat per l'obra pictòrica de Goya o la literària de Leopoldo Alas, conegut com a "Clarín", entre d'altres, el segle XX va venir marcat per d'altres autors; com Dalí, Miró, Picasso o Chillida, si parlem de pintura o escultura, o els germans ; Antonio i Manuel Machado, Antonio Buero Vallejo, Miguel Hernández o José-María Pemán, en el món literari. O bé els Beatles o els incombustibles; "Rolling Stones" que, passada la setantena, segueixen tan actius com en els anys 60-70 del passat segle XX.

  Però també hi ha hagut altres artistes i bandes que, si bé ho van deixar per un temps, han decidit retornar. Tal és el cas d'"Els Pets", una banda de Constantí, al Tarragonès que, després d'un temps sense publicar, ens han sorprès amb un treball, de títol; "1963". O els "Antònia Font", que es reestrenaven en el recentment celebrat festival; "Primavera Sound", de Barcelona.

  Però també hi ha bandes i cantants que, malgrat que tornéssin ara, el cert és que van tenir una època d'esplendor, encara que tinguin cançons que, d'alguna manera, no passaran mai. I, fins i tot, són de plena actualitat.

  El cert, però, és que, tan la música, com els diferents vessants de l'art no passaran mai,encara que els autors se'n hagin anat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada