dimecres, 4 de novembre del 2020

REALITATS I FICCIONS

   Estem vivint una altra onada de la pandèmia de la COVID-19, una malaltia que ens té a tots en guàrdia, doncs hem de prendre algunes mesures per evitar-la, tals com les tres mesures, abreujades com a; "DMM", (Distància-Mans-Mascareta).

  I, com en tots els aspectes de la nostra vida, hi ha informacions autèntiques i, evidentment, també n'hi ha de falses.

  El cap de setmana del 31 d'Octubre a l'1 de Novembre, arribava a les meves mans un article, escrit en un mitjà digital que, de forma clara, es dedica, entre altres coses, a defensar amb ungles i dents el llavors encara President dels Estats Units; Donald Trump qui, el dimarts, dia 3 de Novembre, es sotmetia a la confiança (o no) del poble nord-americà en unes renyides Eleccions Presidencials.

  El cert és que l'article era tota una declaració catastrofista, doncs ens presentava un món tan absurd com el que reflecteixen pel·lícules distòpiques, de la talla de; "La Fuga de Logan" o "La fortalesa Infernal".

  En aquest article, algú que, a tenor del text, es declara un negacionista empedreït de les vacunes i, gosaria dir que, fins i tot, de la mateixa; COVID, culpava el 5G de tot plegat, arribant a proferir afirmacions tan distòpiques; com que les vacunes duran un "xip", o que les nostres monedes actuals; com l'euro, es convertiran en moneda virtual, com el bitcoin, i que tot estaria controlat.

  El cert és que, de pandèmies, que no; "plandèmies", com l'autor defineix l'actual, n'hi ha hagudes, i molt greus, al llarg de tota la Història. I, en el passat, no hi havia; ni laboratoris, ni enginyeria genètica de cap classe. Dissortadament, els nostres abans-passats, tampoc disposaven de cap medicament dels que disposem ara.

  Possiblement seria millor, abans de dir barrabassades així, informar-se, i donar-se un bon bany d'Història, per saber que el que estem passant no és si no una mena de "déjà vu", amb la diferència de que avui hi ha armes per combatre-ho cosa que, per no anar tan lluny, l'any 1918, quan va declarar-se la mal anomenada; "grip espanyola", no n'hi havia. I, de la mateixa manera que l'actual; COVID, aquella grip, que es va endur per davant 50 milions de persones, no va sortir de cap mena de laboratori. I, curiosament, el 5G encara trigaria un segle en arribar!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada