dimecres, 29 de juliol del 2020

ENTRETENIMENT O MISÈRIA?

 Quan van aparèixer els canals de "tele" privada, allà per 1990, potser ningú es pensava que un d'ells,; Telecinco, acabaria derivant en el que ha esdevingut en els darrers temps.

  Realment ja hem dit en moltes ocasions que el canal, propietat de l'empresa italiana; "Mediaset", s'ha anat convertint en "anti-televisió". I és que, amb el pas dels anys, aquest canal va cada cop pitjor. En aquest sentit, hom podria dir que cada quilòmetre que caminen, el fan en pitjors condicions. I no em refereixo als problemes de mobilitat, si no d'ètica, respecte i bon "savoir faire" televisiu, aspectes absents en el canal, regentat per Paolo Vasile,.

  Només cal posar-lo a qualsevol hora del dia o la nit, i escoltar crits, insults, discussions, males formes i, fins i tot, veure com es treuen els "drapets bruts" els uns als altres.

  Antigament, quan la "tele" era única i en blanc i negre, hom qualificava alguns programes, sobre tot, sèries i pel·lícules, amb els "rombes"; un pels programes destinats a majors de 14 anys, i dos pels destinats a majors de 18. Però amb aquest canal televisiu, si així podem anomenar-lo, caldria inventar-se un nou codi d'avaluació que, dissoetadament, ja no podrien ser els "rombes", si no directament la sana precaució de no recomanar-lo a cap edat  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada