dimecres, 30 de setembre del 2020

DE LA FOTOGRAFIA A LA FARMACOLOGIA

 La pandèmia de COVID-19, que s'ha acarnissat amb diferents paisos de tot el Món, ha obligat diferents empreses a reorientar o "reinventar"  la seva producció habitual.

  Així, hem pogut veure com empreses que fabricaven roba esportiva s'han dedicat  a la fabricació de material sanitari. O, fins i tot la multinacional espanyola; SEAT, ha transformat una part de la seva fàbrica de Martorell en fàbrica de respiradors. Fins i tot, alguns tallers artesans han aturat la seva producció habitual,d'elaborar, per exemple, sabates i bosses de ma, a fer mascaretes.

  Aquest passat estiu, el mitjà; "Periodista Digital", ens acostava la notícia d'una transformació radical en una empresa nord-americana, líder en el món de la fotografia.

  I és que, invocant la Llei de Producció de Defensa, sorgida durant l'anomenada; "Guerra Freda", el President nord-americà; Donald Trump, ha decidit que la multinacional, dedicada al mnón de la fotografia; "KODAK", es deducció de medicaments contra un pandèmia que s'0està acarnissant, i molt, amb el Continent Americà.

  "Renovar-se o morir", diu una coneguda frase feta. I és que, entre l'aparició de la fotografia digital i la COVID-19, empreses que es dedicaven al món de la pel·lícula i el paper fotogràfic hauran de reinventar-se. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada